Your credit everywhere

Det här är Frogtail

Frogtail ingår i Folkefinansgruppen som grundades 2006 och är ett licensierat finans- och kreditbolag under tillsyn av Finansinspektionen i Sverige och Finanstilsynet i Norge.

Mer information om Folkefinans hittar du på folkefinans.com.

Frogtail är i vardaglig mening till för personer som behöver ett kapitaltillskott för speciella inköp. Den som har en regelbunden inkomst kan få låna 5 000-40 000 kronor utan säkerhet. Låntagaren behöver inte heller redovisa vad pengarna ska användas till.

Vi beviljar endast lån till kunder som bedöms kunna betala tillbaka pengarna och därför görs alltid en kreditprövning före beslut.

Kapitalbehov uppstår ofta helt plötsligt eller tillfälligt och vi strävar därför efter att ha en så enkel process som möjligt. Därför kan låneansökan göras via dator men också genom telefon och surfplatta.

Vår omsorg gäller även den information vi lämnar till låntagaren. Vi försöker vara så enkla och tydliga som möjligt i all kommunikation, till exempel genom att ange priser i svenska kronor och genom att ständigt visa den effektiva räntan.

Vi ställer inga speciella krav på den som vill låna men nedanstående måste vara uppfyllt:

  • Vara över 18 år
  • Taxerad inkomst
  • Folkbokförd i Sverige
  • Utan skuldsaldo hos Kronofogden
Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår användning av cookies.