Snabblån - låna 5000

Behöver du extra pengar?

Ibland ekar plånboken tom när man behöver pengarna som mest. Vardagslivet bjuder gärna på oförutsedda utgifter som vi inte hunnit spara till. Värmepumpen kan gå sönder, bilen kan få punktering och tvättmaskinen kan börja låta oroväckande. Vid sådana tillfällen kan det vara skönt att veta att lösningen finns nära till hands.

På Frogtail kan du snabbt låna pengar när du behöver dem som mest. Du fyller i ansökan via dator, telefon eller surfplatta när som helst på dygnet. På Frogtail frågar vi inte vad du ska använda pengarna till, vi litar på ditt omdöme och vill hjälpa dig i vardagen. Du kan därför enkelt ansöka om ett snabblån - låna 5000 kronor och använda dem som du önskar. Det finns ingen anledning till att strunta i årets solsemester eller gå miste om en långhelg i skidbacken. Ta ett snabblån - låna 5000 kronor och se till att skapa härliga minnen för livet.

Städa upp i ekonomin med Frogtail

Är du trött på dina tidigare smålån och krediter? Vi på Frogtail har lösningen! Hos oss kan du samla allt i ett enda lån. På så sätt får du full kontroll över ekonomin. Du kanske är ute efter att göra en större investering? Vi kan även hjälpa dig med pengar till en handpenning. Om du har några frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst som står redo att hjälpa dig sju dagar i veckan.

Låna pengar snabbt och enkelt och få dem på kontot inom kort, ofta redan samma dag. Du kan låna upp till 40000 kronor och betala tillbaka lånet under hela 36 månader. Räntan anpassas efter dina personliga förutsättningar och lånets löptid. Ju bättre privatekonomi du har, desto lägre ränta får du. Det kallar vi bra ränta! Allt som krävs är att du är över 18 år, har en deklarerad inkomst, är folkbokförd i Sverige och saknar skuldsaldo hos Kronofogden. Så nästa gång en oväntad räkning dimper ned i brevlådan vet du vad du ska göra. Ta ett snabblån - låna 5000 kronor eller mer hos Frogtail och låt oss hjälpa dig med dina oförutsedda utgifter.


Ansök här

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår användning av cookies.